Menu
Gildia Pióra na Patronite

J

Będzie mi się z Tobą kojarzyć tyle rzeczy
Moje poranki
Popołudnia
Brzmienie gitary
Białe mieszkanie
Kolorowe liście spadające nam na głowę
Ciepłe spojrzenie
Zażenowany uśmiech
Wspólne gotowanie
Dym papierosa na balkonie pełnym kwiatów
Który dzieliliśmy tyle razy
Wiążące słowa tylko po alkoholu
Czarne ubrania
Perfekcjonizm i bałagan
Włosy opadające niezdarnie na czoło
Miliony filmów do obejrzenia
Rzeczy
Na które normalnie nie zwróciłabym uwagi

Nie myślałam o tym dopóki nie zrozumiałam
Że pewnego dnia
Możemy się już nigdy nie zobaczyć
I odczułam niepokój
W każdym skrawku mojego ciała
I pomyślałam o tobie inaczej

9678 wyświetleń
135 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!