Menu
Gildia Pióra na Patronite

BĘDĘ WALCZYŁ

Będę walczył i zwyciężę.
Będę najwspanialszym mężem.

Nowe życie się zaczęło,
stare prawie ...

przeminęło ...

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    6 July 2018, 18:32

    Jeszcze nie.

  • Michaelowa

    6 July 2018, 18:30

    Mój Miś już jest wspaniały ❤