Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

"Węzły" 2014

Teksty z obrazami - "Węzły" 2014 - PATRYCJA TRZASKA
"Węzły" 2014 - PATRYCJA TRZASKA

Będę trwać tak długo
Jak spleciony z włókien sznur
Sznur mego życia
Sznur mego egzystowania

Każdy na sznurze węzeł
Spowodowany egoizmem
To me problemy
To me poniżenia

To są tylko supełki
Muszę je rozplątać, uwolnić, zlikwidować

Między tymi pętelkami
Znajdują się małe, duże perły
To me rozkosze
To me uniesienia

Będę trwać póki nie przeminę
Jak roślinność i zwierzęta

933 wyświetlenia
5 tekstów
24 obserwujących