Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Będę płakać, aż zabraknie łez.
Będę wspominać, aż zabraknie wspomnień.
Będę myśleć, aż zabraknie myśli.
Będę tęsknić, aż zabraknie miłości.
Będę żyć, aż zabraknie sił.

A wtedy Ty znów się pojawisz.
Odbudujesz mój świat,
Tylko po to by potem znów go zrujnować.

15 778 wyświetleń
113 tekstów
9 obserwujących
  • Sesilia

    28 April 2014, 22:57

    Chciałam żeby właśnie takie było.
    Dziękuję za opinię. Wiele to dla mnie znaczy.
    Pozdrawiam serdecznie

  • beti7474

    28 April 2014, 01:00

    Ładnie napisane tak po prostu i dosadnie i życiwo