Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Będę na Ciebie czekała
tam gdzie dzień styka się z nocą

wiatru podmuchem
przywołam najczulsze doznania

rozmawiać będziemy ciszą
między naszymi ustami

będę dla Ciebie morzem
słońcem za nieboskłonem

ogniem płonącym
ogrzej się w moich płomieniach

będziemy cząstką nieba
jesteśmy jedną gwiazdą

Kochanemu ... Nღ

3.05.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=VTnCHildAKE

55 891 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    Romantycznie i kusząco :))
    Słoneczka na dzisiaj :))***

  • Cris

    5 May 2016, 09:15

    Malusia piękne wersy...
    Słoneczka życzę :))