Menu
Gildia Pióra na Patronite

wiesz że Cię kocham

będę kochać Cię
po cichu i potajemnie
będę śnić o Tobie
podczas białych nocy

będę marzyć skrycie
o pocałunkach Twoich
na które tak czekam
z utęsknieniem i czułością

nie będzie nic na przymus
i nie będzie nic na siłę z Tobą
mam przecież Ciebie
tak bardzo blisko

tylko Ty Jesteś
miłością mojego życia
z czasem się przekonasz
że jesteśmy sobie przeznaczeni

zmienisz zdanie że niczego
przed Tobą nie udaję Kochanie
będę patrzeć na Ciebie
tym zajęczym wzrokiem

93 513 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!