Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozwól

Będę dla Ciebie przystankiem-
jeśli poczujesz, że braknie Ci sił.
Będę powiernikiem-
kiedy już nagromadzisz w sobie nadmiar smutku.
Będę Twoją ciszą-
jeśli poczujesz pragnienie przywołania wspomnień.
Będę Twym milczeniem-
kiedy zapragniesz zostać wysłuchanym.

Jeśli tylko mi pozwolisz...

37 751 wyświetleń
418 tekstów
37 obserwujących
  • krysta

    18 April 2014, 17:05

    ładnie
    pozdrawiam :)