Menu
Gildia Pióra na Patronite

Magią okryty...wiesz...

"Będę Cię odwiedzał co noc w cichym śnie
okryty magią tajemniczości będę otulał delikatnie Cię ,
nad ranem zostanie po mnie jedynie tęsknota
ciepły ślad na łóżku i nieodpartej bliskości ochota ...
potrzebą wyciągniętych w górę ramion wołasz mnie do siebie
błądząc sennymi wspomnieniami szukasz mnie pośród chmur na niebie.
...zawsze już jednak będę dla Ciebie marzeniem ,
wieczną zagadką ,poza Twoich rąk zasięgiem..."

aut.~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
яคғคℓ ...
30.04.2020

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!