Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowa

Baw się słowami
Baw się słowami
Wesołe słowa zaśpiewaj z nami
Z nami ?
Niech słowo płynie wdzięczną muzyką
Cudnie
Radośnie
Nigdy cicho
Baw się słowami
Niech dobre słowa będą z nami
Niechaj dodają nam otuchy
W ponury dzionek pełen pluchy
Baw się słowami
Niech dobre słowa będą z nami

8393 wyświetlenia
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!