Menu
Gildia Pióra na Patronite

Motyle

Teksty z obrazami - Motyle - jesienna mgła
Motyle - jesienna mgła

Barwią się niebieskie motyle
na wzgórzu marzeń.
Z nadzieją kąpią się w słońcu.

Zatapiam wzrok w przestrzeń obrazu. Tyle zapału mam w sobie.

Za oknem promienie radosne zwiastują wiosnę.

Dziś spojrzę na świat w kolorowych barwach.

Obudzę w sobie uśpioną miłość.
Zmienię ten smutny dzień magiczną różdżką w bajkę.

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!