Menu
Gildia Pióra na Patronite

DICHO POLO SONG

Bardzo lubie jesień
Farbowanum Czesie
Kupie se traktora
Bede pole orał

A jak przydzie zima
Bede sie ji trzymał
Bo co zrobić moge jo...
O,o,o...o,o,o

Czetry pory roku
Idum krok po krok
I to nawet krynci mnie
Ale wolołbym ze dwie

Lecz co zrobić moge tu ?
U,u,u...u,u,u

Po zimie je wiosna
Piękno i radosna
Gnój na pola rzuco sie
E,e,e,e,e,e

Wreszcie przydzie lato
Co powita na to?
Słóńce do popalić
Dośpiwajta dali...

Bo...

Czetry pory roku
Idum krok po krok
I to nawet krynci mnie
Ale wolołbym ze dwie

Lecz co zrobić moge ja...?
A,a,a..a,a,a

51 314 wyświetleń
588 tekstów
70 obserwujących
  • fyrfle

    22 October 2015, 12:24

    Jo lubiem traktor sześdiesiuntke ursusa.