Menu
Gildia Pióra na Patronite

przy twoim stole

bardziej lęk czy miłość
tak ci się w ten czas... w y d a j e
wszystko co twoje
chowasz pod stołem
o w o c e m
furii i miejsc popełnianych
skrycie

niedola przewodzi
daj mi to tamto
bądź wola moja
od Twojej umywam ręce

ateistom -
by do was nie przyszło... to w co wierzycie
rozjaśnić drogę ogniem mrocznych miejsc
chcąc dotknąć zimne - parzące

wszystkim -
uśmiechu na twarzy
gdyż tylko prawdziwe szczęście
wlewa się do serca

u w i e r z...

https://youtu.be/zIVurvfa4So

29 498 wyświetleń
435 tekstów
5 obserwujących
  • diagonalny

    1 January 2020, 22:12

    dziękuję ~Cris :)

    dokładnie tego ,,szczęścia,, sobie życzmy
    hm...
    co do życzeń zdrowia - nie wiem
    na tytaniku raczej... wszyscy byli zdrowi ;I

    cóż powiedzieć...itd.

  • Cris

    1 January 2020, 18:00

    ''bądź wola moja'' - wygodnictwo

    tylko szczery da szczęście...wzajemnie :)