Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niezdecydowanie

bardziej jak deszcz
zaczynam padać nagle,
nie mając miary
siebie przelewam po jaźń

i cieniem rozpiętym
na krzyżu zwątpienia,
zostać czy odejść, bo z winy
za dużo daremnych sensów

oddycha we wspólnym losie
w nieznane idąc, gdzie
wszystko moknie
tylko pragnieniem

53 626 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • motylek96

    28 January 2012, 09:14

    brakuje mi zawsze słów, na komentowanie twoich wierszy.
    one przemawiają każdym wersem...
    zabieram:)