Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawdziwy Pomnik

Barbórka, więc węgiel przywieźli wnuku.
Węgiel, to polskie złoto wnuczko.
Będzie normalnie drogie kochane wnuki.
Będzie z węgla tradycyjne ciepło.
Nie pozwolimy na jarzmo ideologii.
Nie nam dyby i pętle ekologii.
Ekologia, to mantra odwiecznych
Wrogów niepodległości Polski
I suwerenności narodu Polskiego.
Nie pozwólcie wnuki waszym rodzicom
Umrzeć w obcych antywartościach.
Sprowadźcie ich z powrotem na
Dróżki Dobrej Nowiny i Matki Kościoła.
Zatem czcijcie świętą Barbarę,
Na piedestały wznosząc trud górników,
Dzierżących w swoich dłoniach i sercach
Najważniejszy zawód w Polsce Naszości.

297 589 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!