Menu
Gildia Pióra na Patronite

Będę Bańką!

Bańki, banieczki
Od dziś będę jedną z was!

Będę sobie bańką z bańkowymi znajomymi
Będę miał bańkową rodzinę i bańkowy świat
Będę kolorowy, lekki, będę tańczył na wietrze! A co!

Od dziś będę bańką mydlaną
Spotkam Panią rozbieganą, ucieknę przed sroką
Dziecko we mnie dmuchnie, pies cichutko warknie
A ja odfrunę w górę, wysoko!

Od dziś będę bańką, mieniącą się milionem barw
a rozpędzony tir zakręci mną w koło!
Zwiedzę pół świata, wywołam uśmiech na czyjejś twarzy
Aż w końcu pod wieczór, usiądę na trawie i...

Pęknę sobie
:D

1995 wyświetleń
39 tekstów
5 obserwujących
  • waldii

    7 June 2014, 16:57

    Serio??:)
    Podobno niedopracowane, źle zrymowane i ogólnie do du...:D
    Dzięki;)

  • 1 June 2014, 09:57

    :d

  • Martini2726

    1 June 2014, 09:57

    Co za kobieta.... :P

  • 1 June 2014, 09:49

    Wiem, wiem :D

    ;p

    powodzenia ;p

  • Martini2726

    1 June 2014, 09:12

    Oczywiście, Waldii. ;D

  • waldii

    1 June 2014, 03:28

    Dzięki za troskę:)
    Misia, my sobie sami spokojnie poradzimy:-P No nie?:-D

  • 31 May 2014, 18:18

    Najlepiej się umówicie i sobie to wyjaśnijcie ;0)

  • Martini2726

    31 May 2014, 18:16

    Wybacz... To dla Twego dobra. ^^

  • waldii

    31 May 2014, 18:10

    Co ja mam z tymi kobietami... Myślenie mi zmienilas:-D

  • Martini2726

    31 May 2014, 18:08

    Jakbym Ame słyszała... ^^