Menu
Gildia Pióra na Patronite

dlatego nie

bałam się tej pewności
że w asfaltowej tafli
znajdę dom
ostatni

i że tak blisko
do ramion pewnych
w których nic
nie trzeba

ale bardziej jeszcze

że noc będzie
zawsze

bałam się wtedy nocy
i nieba

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!