Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walka z wiatrakami

Bałagan w mojej głowie męczy mnie z każdej strony
Jak radzić sobie z życiem wewnetrznie skaleczony
Iść z podniesionym czołem to ulotne marzenie
Czuje ciągle na plecach wszystkich doświadczeń brzemię
I ciągnę tak z dnia na dzień tak to wygląda właśnie
Za każdym następnym wdechem iskra nadziei gaśnie
Naprawdę pragnę zmian bo czasu już tak mało
To walka z wiatrakami lecz co mi pozostało
Życie zrobiło swoje wcisnęło mnie w podłogę
Chce ujrzeć lepsze czasy nie poddam się nie mogę

7569 wyświetleń
58 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!