Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bagul Przyszedł Się Najeść

Bagul przyszedł się najeść
w godzinę demonów,
wyciągając z lodówki
co nieco ich zgonów
wzrokiem swoim bezwzględnym
ich dusze pochłonął
kiedy w mękach konali
odżywał na nowo.

Bagul przyszedł się nażreć
ich cierpieniem w agonii,
patrzył - dusi się, krwawi,
tonie i żywcem płonie
a ich mali oprawcy
poszli z nim kiedy odszedł
najedzony do syta
względem demona potrzeb.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!