Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź wodą moją
nie z deszczu
nie obok
bądź krwią
i bądź wodą
mną bądź
lecz sobą
tą drogą
nie szedł nikt
bo nie mogą
przestać chcieć
bo mieć nie możesz
możesz być jedynie
i bądź tylko
i tylko to wystarczy

zrozum
już kochasz

9171 wyświetleń
123 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!