Menu
Gildia Pióra na Patronite

PannaDygresja

Bądź tym,który siadając obok i niepatrząc mi w oczy z obawą dotyka moją dłoń opuszkami swoich palców.
Bądź tym,którego zapach przenika moje włosy tak,że nie pomagają mocne perfumy.
Bądź tym,któremu będę mogła wykrzyczeć całą swoją miłość,aż będą pękać szyby.
Bądź tym,dla którego znów będę mogła moknąć w deszczu i drżąc z zimna szukać ustami ust.

9355 wyświetleń
77 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!