Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź

bądź światłem w mym sercu
iskrą co zdoła je poruszyć
rozbudź me zmysły
zdołaj mnie nauczyć
miłości

sięgaj głębiej
odkrywaj to co doszczętnie ukryte
wsłuchaj się w ciszę
choć serce wyryte
krzykiem

mów do mnie
wypełnij pustkę słowami
odnajdź ślady radości
między tysiącami
łez

bądź szeptem
co serce me poruszy
ratuj mnie
bo już niebawem
to nawet krzyk go nie ruszy

13 119 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
  • krysta

    4 February 2015, 13:20

    bardzo ładny wiersz...
    pozdrawiam ;)