Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź przy mnie -
Nawet gdy o to nie proszę,
Opowiadaj -
Niech ta cisza we mnie już tylko się tli.
Pamiętaj -
Chcę być kochaną nawet w deszcz.
Zapominam -
Że miłość w słowach się nie mieści.
Dziękuję, że jesteś nawet, gdy nie wypada …

7112 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!