Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź przy mnie gdy ostatni oddech łapie
Bądź przy mnie nim ostatnia łza spadnie.
Bądź wtedy gdy ciało moje będzie bezwładne.
Nawet wtedy gdy oczy są bardziej blade.
Wiem,że jestem okropna osoba.
Lecz bądź przy mnie gdy inni mnie zawodzą.

36 730 wyświetleń
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!