Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bądź moim słowikiem

Bądź moim słowikiem, który budzi mnie rano.
Dbaj o mój oddech by był wolny i niewymuszony.

By moje serce biło zdrowo.
By moja dusza odpoczywała wesoło.

Bądź moim słowikiem, który mi śpiewa na noc.
Przy którym zasypiam spokojnie.

3843 wyświetlenia
20 tekstów
2 obserwujących
  • fyrfle

    4 September 2015, 18:36

    A może jednak, przzecież jednak wielu parom się udaje być dopełnieniem

  • krysta

    30 August 2015, 15:01

    pragnieniami pisany...piękny wiersz.
    serdeczności :)

  • Malusia_035

    18 August 2015, 13:17

    Bardzo ładny wiersz :)

    Pozdrawiam :)

  • fyrfle

    18 August 2015, 13:03

    Piękne marzenia, raczej nie do spełnienia.