Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostań

Bądź moim błędem
Przytul mnie mocno
Podaruj uśmiech
Spójrz na mnie czule
Bądź moim błędem
Moją pomyłką
Przysuń się bliżej
Szepcz o tym co czujesz
Bądź moim błędem
Jutra ukojeniem
Powodem radości
Ucieczką, natchnieniem
Bądź moim błędem
Moim spokojem
Bądź moją drogą
Bądź mym spełnieniem.

8354 wyświetlenia
59 tekstów
3 obserwujących
  • kukaczka

    30 November 2021, 04:41

    ..życzę spełnienia..