Menu
Gildia Pióra na Patronite

Clavel

Bądź dla Niej światłem w technikolorze;
Bądź dla Niej mapą, Jej własnego życia;
Bądź tą latarnią morską w Aleksandrii;
By co noc wracała do Ciebie;
Bądź dla niej słońcem w pochmurne dni,
i cieniem w upalne lato...
Daj jej schronienie w deszczowe popołudnie;
Przyjdź i otrzyj łzy, które palą ją od środka;
Przytul gdy jest smutna;
Bądź romantycznym kochankiem,
każdego dnia kradnij jej serce;
Nie przestawaj jej zdobywać,
Choć jest już Twoja, szybko się to może zmienić.
Daj jej tyle szczęścia ile jest w stanie pomieścić jej serce!
Nigdy Jej nie obiecuj czegoś czego nie jesteś w stanie zrobić!
Bądź dla Niej dniem i nocą;
W deszcz czy słońce, po prostu Bądź;
Tak dla Niej tak ona dla Ciebie;
Niech dziś będzie całym światem!

2881 wyświetleń
40 tekstów
0 obserwujących
  • Niepoprawnaromantycznie

    18 March 2014, 17:12

    vikkka dziękuje za tak miłe słowa. Serdecznie pozdrawiam. :)

  • vikkka

    15 March 2014, 12:15

    Słowa miłe aż serce zachwyca pozdrawiam