Menu
Gildia Pióra na Patronite

bądz

Bądz Ciebie dzis prosze
Bądz bo smutku nie znosze
Wez mnie do Siebie
bo Kocham Ciebie ....

1186 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
  • scorpion

    27 February 2015, 08:12

    Sory, ale to po polskiemu je?

  • 27 February 2015, 07:19

    ładna modlitwa na dzień dobry ;)
    Spokojnego dzionka ;)