Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl Moszna spojrzenie drugie

Azalie i rododendrony
Tamtego maja były
Wyjątkowo przepiękne
Tak bujne i soczyste w kwiaty
To był raj który nas
Czasami niestety dotyka
Były sarny
I zaciekawione nami zaskrońce
Chciały mówić radujcie się
Wspaniałożółtymi liliami
Ten cud przeminie
Ja tam byłem widziałem
Te nasze uśmiechnięte
Kwietniowe twarze A.D 2007
Cienie z przed trzech lat
Bóg przechadzał się
Po swym raju
Potem wsiadł na karego konia
I pognał ku mlecznej drodze
W asyście czeskoklekotnych bocianów

(Moszna 29.05.2010r.)

297 714 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!