Menu
Gildia Pióra na Patronite

My

Aż w końcu,
gdzieś
kiedyś
razem,
będzie możliwe
to wszystko, co niewyraźne było,
aż w końcu, gdzieś, kiedyś.... razem.
Zostanie
- już na zawsze.

13 119 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
  • Moon G

    2 May 2020, 03:45

    Fajne, miłosne 😊