Menu
Gildia Pióra na Patronite

czytelny dotyk

aż policzki pali
z oczu bijąca nieśmiałość
głos brzmiący opatrznością
głęboko skryte marzenia
opanowały sny

czy kiedyś o/d/powiesz
mi

Krystyna A.Sz. 03.12.2016r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • RozaR

    1 February 2017, 22:22

    Kto wie .........

  • Cris

    1 February 2017, 22:05

    RozaR może i jest, może i czyta, kto wie...serce kieruje.

  • Cris

    1 February 2017, 22:02

    JaiTy dzięki za słowa.
    Ty decydujesz ile napiszesz.
    Pozdrawiam.

  • RozaR

    1 February 2017, 21:46

    Wydaje się że wiersz jest kierowany do konkretnej osoby

  • 1 February 2017, 14:58

    Dla mnie jest trochę bardziej niż ładne :).
    Więcej nie powinienem pisać.
    Pozdrawiam.