Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

aż po który brzeg
można wypełnić się brakiem
czy ma kształt naszych lęków

a może jest motylem
żyjącym w brzuchu świata
lekkim drżeniem

brak
to bezbrzeżny ty
i na horyzoncie
ja

14 055 wyświetleń
88 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!