Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenie

A we mnie wiatr
Niespokojny
Mój balast własny

A ja czekam na ukojenie
Co wiatr uciszy
Uspokoi wzburzenie
Na spacer zabierze

Moje marzenie

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • Cris

    7 January 2018, 02:02

    Czytelne to Twoje marzenie.
    Niech się spełni.
    Pozdrawiam.

    od RozaR