Menu
Gildia Pióra na Patronite

To Mógł Zrobić Ktokolwiek

Autopsja wykazała
rany kłute górnej części ciała.

Ofiara nie protestowała,
została zadźgana z zaskoczenia,
umarła dość szybko, ale przed śmiercią
doznała nie lada cierpienia.

Każdy kto go znał przyznaje,
że za życia był samolubnym, podłym draniem.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!