Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Autobus przejeżdżający pod mym oknem
Lecz gdzie przystanek wieczności?
Gdzie życie natchnione dniem?
...I gdzie dzień natchniony z miłości???

11 627 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!