Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ręce splamione....

...a Ty jestes słońcem
ktore tak lubie latem
i ktorym zyje co dnia
i rece twoje pogubiłam
i usta gorące i wszystko co w tobie
pytam sie wszystkich
gdzie jestes? czy cie widzieli?słyszeli?
pytam kamienia
pytam swego cienia
nie słowem tesknie
ale rękoma
zamykającymi przestrzen
ale krwią opływająca rece
jestes w moim tetnie
pulsującym skrycie
powracającym do ciebie
wiecznie pamietajace
te bijące serce
we mnie powstajesz
najgłebiej i kazdy oddech
na ziemi krzepnie i znow
...nie widze ciebie
i nie ma mnie bez ciebie
nigdzie i nigdy nie zasypiam
nie pragne ,nie czekam,nie westchne
zaden zal nieskończony bez ciebie
bez twego istnienia
co oddech we mnie...zamiera.

http://www.youtube.com/watch?v=vKVWIiqx9E4

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących