Menu
Gildia Pióra na Patronite

Atak Hunów

Atak Hunów

Jak nie drzwiami to oknem
Lub blokada sejmowa
Miasteczka namioty i marsze

Ale miszczu to zepsuł
Bo poleciał - lub skoczył se na bok
Tak będzie bardziej poprawne

Tłukli butami w barierki
Darli mordy w rocznice smoleńskie
Stali hurtem przy sądach

Ale miszczu upadł na ziemię
Nie od kuli policji
Lecz dla fotki sam przez siebie

No i dalej dalej
Lamenty w Brukseli
Protesty mowy i skargi

Z Konstytucją na ustach
Na kraj swój napluli
Wylali z beczki pomyje i śmieci

Potem jazda na kościół
Wcześniej inne plagi
I liczne próby pomniejsze ekscesy

Teraz Hunowie wleźli do szkoły
Ciągnąc słabych za sobą
Przeciwko Polsce i polskiej młodzieży

Będą piętami hamować
Mocniej mocniej aż stanie maszyna
Po nas niechby wszendy dookoła ruina

Póki Kaczor jest żywy
Póki stołków nie odda
Póki ktoś ich w końcu nie pogna

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!