Menu
Gildia Pióra na Patronite

iluzjonista

artystą jesteś w każdej dziedzinie,
fotografujesz pięknie cudzą rodzinę

o wielkich sprawach piszesz wzniośle,
a twoim odbiorcom serce rośnie

w jasnych kolorach pejzaże tworzysz,
lecz swego życia ułożyć nie możesz

69 595 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
  • Smurf007

    14 November 2015, 12:07

    to tak się ich teraz nazywa..
    Kopernik w grobie się.. obraca ;p
    a płasko miał leżeć.. mądrości ludowa.. zamknęli chłopa bo 'bzdury' gadał :)

    zacne słowa, ale..
    pora na mnie.. czytam sobie mechanikę, a wieczorem psychologię stosowaną..
    by się dalej narażać ignorancji.. poświęcając przy tym bliskich ;P
    Pozdrawiam :)

  • onejka

    14 November 2015, 09:36

    w iluzji łatwo się pogubić

  • eulalia_

    14 November 2015, 09:29

    No niestety ..