Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl nad fyrfle

Ars poetica - lelum polelum
Van Gogi słoneczniki
Dwa księżyce dwa brzegi
Miłość dusza i ból
I tak apiat apiat apiat
Moja poezja ociekać musi spermą
Jak u Wojaczka conaymniey
Borę pióro
To rozpoczynam boogie z Onanem
Pierwszy wers
( Jak usiąść pod prysznicem)
Wstrząsnąć literami
(Przełożyć dłoń pod udem)
Dosiąść Pegaza
(Chwycić Fallusa w specyficznym dotyku palców)
No i Weno spłyń
(Rytmiczne ruchy dłonią w te i w teftamte nazad)
No i łącze się ze Źródłem
(Ciary narastają od stóp po uszy)
Wreszcie ekspoloduję bombosłowiem
(Onan rzyga na szybę)
Spływam do serc i dusz ludzi
(Eyakuleyszyn płynie po szybie)
Strofy me pod strzechy
(Miliardy plemników niknie w kanałach)
Ja schodzę do garażu

297 589 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • 10 September 2012, 10:35

    in vitro zamrożone pod prysznicem.... genetyczny kod przekazu winnych.... nie..... pozdrawiam