Menu
Gildia Pióra na Patronite

Aranżacja serc

Aranżacja w sercach
Malowane wnętrze
Farbą płomienną
Pigmenty szczęścia
Pokrywają dusze
Tonacją namiętną
Dekorowane upodobania
Tkanina miłosna
Pastelami ciepła
Czułość wypełnia
Atmosfera w sercach
Zakochanych zachwyca.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!