Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obrazy - oni

A przecież ona

Przedstawiła się dotykiem dłoni

Chłodna i subtelna

Trochę niepewności

Oczy dopełniły obraz

Kielich pełny i uczciwy

W chwili tamtej

Imię nie miało znaczenia

W czasie i przestrzeni

Dwoje ludzi

Zanurzeni

76 456 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!