Menu
Gildia Pióra na Patronite

Najpierw się człowiek zakocha

a potem czeka godzinami
na jeden telefon
w którym opowie o wszystkim
tylko nie o czekaniu

na ten właśnie telefon


mojemu eŁ. za 29.10.2011

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 29 October 2013, 21:49

    Dziękujemy :))))

  • Kamil Borkowski

    29 October 2013, 21:22

    najlepszego
    pogratuluj temu farciarzowi

  • 29 October 2013, 15:07

    Nie jestem R. jeśli to było do mnie.
    OK, nie zawracam Ci głowy.
    Miłego popołudnia.

  • 29 October 2013, 14:59

    Rusza. Ale drży mi co innego ;p

  • onejka

    29 October 2013, 14:58

    ha ha no nie mów, że Cię nie rusza On - Ł :P

  • 29 October 2013, 14:58

    Jeszcze nie mam parkinsona ;p

  • onejka

    29 October 2013, 14:57

    tzn... czy zdoła coś wykrztusić w obliczu drżących dłoni ;)

  • 29 October 2013, 14:54

    R., myliłam się, co do Ciebie i nie mam zamiaru wdawać się w zbędny dialog.

    onejka, nie bój żaby... czasem jest zielono. :)

  • 29 October 2013, 14:53

    Jest! Mój wytęskniony.
    Kurier przyniósł paczkę od operatora. :P

    Nie celuj. I tak nie nabity. :D
    A wiersz fajny.
    Pozdrawiam :)

  • onejka

    29 October 2013, 14:52

    dobrze, gdy w ogóle coś powie ;)