Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dudówka

Apeluję otwarcie
By powstała wódka
Mocna 51 procent
Prezydencka DUDÓWKA

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • Maciek Zz

    13 July 2020, 19:53

    Wyczuwam tutaj bezeceństwa, nie rozpijajmy społeczeństwa. ;)

    od RozaR