Menu
Gildia Pióra na Patronite

Anioły Stróże

Anioły Stróże
bezskrzydłe dusze
pełne miłości
do ludzi

Roztargnione
czasem zapomną
do Kogo
przynależą

czasem przyfruną
na Niebieskich Łabędziach
innym razem
ich drogą będzie tęcza

Anioły Stróże
człowieczą postać
przybierać będą
pilnować będą

____________
Z serii na zajęciach, żeby nie zasnąć. Inspiracja: https://www.youtube.com/watch?v=b7iiAMB-vv4

21 549 wyświetleń
318 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!