Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Aniołka na Świecie szukaniem
Wielbieniem poezji,
gdy jesteśmy sami,
Buziaków Tobie dawaniem
Miłość zaginęła...
...zaginęła....między wierszami

AD 01.2016

11 627 wyświetleń
79 tekstów
0 obserwujących
  • SebikB

    22 June 2015, 22:35

    dzięki mill

  • mill

    18 June 2015, 06:18

    ,,,zafiszkuje bo fajnie sie rymuje ;)....