Menu
Gildia Pióra na Patronite

ڪے "Anioł leżący w słońcu
który spadł tutaj,
dusi się od słonych łez,
a wydawałoby się
że on szczęśliwy jest."ڪے

1234 wyświetlenia
25 tekstów
9 obserwujących
  • unikat

    5 March 2015, 17:47

    Pozdrawiam.

  • Malusia_035

    20 February 2015, 14:21

    choć smutny pęknie napisany

    Pozdrawiam :))