Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zgubione wieczorem "

Anielskie pióra
Zgubione wieczorem
Ty stałeś się potworem?
Zabrałeś nocy:
Blask gwiazd
Księżyca sierp
Ptasi śpiew
Nadzieję na dzień
Czerń otula Cię
Kim jesteś?
Pytam Się
Pytam Cię
Odpowiedzi brak
Nie doczekam się
Dlaczego tak jest?

13.09.2020
22:00

281 634 wyświetlenia
2731 tekstów
35 obserwujących