Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

ty zawsze przy mnie stój

aniele mój
w za dużych obowiązkach
buduję wzrokiem
aparyczną strefę
dotknij czułością niebiosa w mych włosach
bym zbudził się jutro
twym echem
rano i wieczór przy mnie bądz
nocą ukołysz ciekawość
ja jestem stąd ty z innych stron
znasz mnie
ja znam twą łaskawość
prowadz mnie ścieżką czystych rąk
omijaj przystanki fantylne
kieruj w ten dom
magiczny dom
w marzeń ogrody
niewinne .

43 927 wyświetleń
511 tekstów
16 obserwujących
  • Pytia

    18 November 2011, 23:57

    pragnień modlitwa........i pióra dotyk

    od Grafit, laser show, zorro4
  • No_One_

    12 November 2011, 15:48


    Piękny wiersz.

    Miłego