Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

A niele...
G dzie jesteś?
N ie mogę żyć bez Ciebie
I rracjonalne uczucie
E mocje nieznane
S erce rozdarte
Z nikające złudzenie
K ocham Cię...
A czy Ty mnie?

Piszę to co czuję, uczucia nie mają zasad.

3768 wyświetleń
42 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!