Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa.

Aniele śmierci, stróżu mój,
Połóż mnie na ofiarny stół.
Okryj oczy osłoną nocy,
W serce wbij sztylet ku pomocy,
Strzeż drogi do raju mej
W ogniu wolności twej mnie miej.

Amen

12 118 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
  • wdech

    3 November 2015, 21:34

    ?
    do kogo Ty się modlisz?