Menu
Gildia Pióra na Patronite

sam

analizując strukturę własnego obłędu
gdy jestem sam i bitwa przegrana
otwieram usta tylko by oddychać

wierne strun dźwięki i butelka wspomnień
mamią wnętrza, ukazują nagość
cień mnie opuścił, odszedł
jestem winien

tak trudno wybaczać
sobie

12 296 wyświetleń
150 tekstów
7 obserwujących
  • Renika

    25 November 2016, 21:40

    Bardzo trudno...

  • Cris

    29 September 2016, 18:51

    emocjonalny
    pozdrawiam
    :)